Vergeet-mij-nietje: wat kun je doen om geld in te zamelen?

Je kunt

stel zelf een goede reden voor fondsenwerving in. Als je een goed doel hebt uitgekozen, kun je allerlei ideeën opdoen op de internetsite van dat goede doel, bijvoorbeeld Alzheimer Nederland. Het is geweldig om na te denken over wat je van plan bent te doen en hoeveel tijd je het wilt kopen. Want hoe belangrijk het ook is om met een goede reden geld in te zamelen, het moet leuk blijven. Als je er al je tijd in steekt, kan het je ook in de weg zitten. Dus begin klein en bouw het op als u van plan bent meer te doen. Neem het vandaag niet te groot op.

Wil je je eigen inzamelingsactie starten voor een goed doel?

Dat is een goed idee! Je kunt heel veel bereiken, vooral samen met je kinderen. Wat vind je bijvoorbeeld van het maken van goede armbanden of essentiële ringen? Als u van plan bent meer geld te verdienen voor de ziekte van Alzheimer, kunt u ervoor kiezen om hun bord, het vergeet-mij-nietje, bijvoorbeeld rechtstreeks in de armbanden op te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op Koningsdag of een andere feestdag muziek te maken en daarna een indicator bij de aanwijzer zetten met de functie voor het geld.

Is koken of koken jouw tijdverdrijf?

Daarna kunt u reclame maken voor uw kook- en kookkunsten via de verschillende sociale netwerken. Mensen zijn vaak bereid om nog meer te betalen als je aangeeft dat de verdiensten van je kookkunsten of koken hoogstwaarschijnlijk een goede reden zullen hebben. Wat aanvullende informatie bij uw online promotie kan ook helpen. Wist u dat maar liefst 1 op de 5 personen in Nederland een vorm van dementie ervaart? Welke verhouding voor dames is maar liefst 1 op 3?

Heeft u een evenement?

Daarna kun je, in plaats van om cadeaus te vragen, ook een cadeaudoos ophangen. In deze box kunnen particulieren een bijdrage leveren. Het is belangrijk om dat alvast op de uitnodigingen te zetten. Particulieren hebben tegenwoordig immers heel weinig contant geld bij zich.

Je ziet deze geschenkdoos vaak op begrafenissen. Daarna vraagt ​​het naaste familielid van de doden om geld in de kist te doen in plaats van bloemen.

U kunt extra bijdragen aan de structuur van Alzheimer Nederland. Dit kunt u doen door een eenmalige gift, een periodieke maandelijkse bijdrage of door Alzheimer Nederland op te nemen in uw testament. Desalniettemin biedt u en toch biedt u veel: alle kleine beetjes helpen tegen dementie!

 

Related Posts

Comments

Stay Connected

0FansLike
2,941VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
spot_img

Recent Stories