Veelgestelde vragen over eoiling

Wat je

op sociale netwerken als TikTok, Instagram of Facebook zie je de laatste tijd vaak mensen op een drijvend bord boven een meer of zee drijven. Vaak stimuleert dit veel publiek, omdat het relatief nieuw is en het er gewoon ongelooflijk uitziet. Je lijkt vaak meteen iets als dit te proberen. Je zult vaak veel mensen zien reageren onder de opmerkingen over hoe eoiling banen precies zijn en waar je het kunt doen, en nog veel meer. Daarom heb ik overwogen om een ​​blogsite te schrijven met alle passende vragen om de onzekerheid van veel mensen met antwoorden weg te gooien. Hieronder vindt u daarom een ​​overzicht van enkele vragen die u zeker een veel beter concept zullen geven met betrekking tot efoiling.

Hoe werkt een aluminiumfolie precies?

Veel mensen vragen dit omdat het er nogal gek uitziet. Drijvend over het water op een soort kleine surfplank zonder golf. Om het snel te zeggen, een efoil lijkt op een draagvleugelboot. Je wordt met het board uit het water getild door de snelheid die je maakt. Deze snelheid is het resultaat van de elektromotor die onder het bord is geplaatst. Deze is elektrisch aangedreven en tevens bedien je hem met een afstandsbediening in je handen. Verder begeleid je met je evenwicht.

Heeft u een vaarbewijs nodig?

Dit is het voordeel van een efoil. Je zou zeker denken dat je een rijbewijs nodig hebt om een ​​efoilboard te besturen, maar dit is niet het geval! Vanwege de optimale snelheid, die wordt beoordeeld op 20 km/u, heeft u geen certificaat nodig.

Kun je in elk klimaat efoilen?

Natuurlijk kun je onder alle weersomstandigheden efoilen, maar het is niet aan te raden om te efoilen als er veel golven zijn en ook als het regent. Veel plezier heb je hier niet mee en hij stopt pas met je elektromotor als er veel golven zijn. Dit is eigenlijk een voordeel, want met een surfplank ben je echt afhankelijk van de wind, want dat levert golven op.

Waar kan ik efoilen?

In Nederland zijn er momenteel enkele bedrijven die de service van efoilboards direct beschikbaar stellen. Dit kan in persoonlijke lessen maar ook in groepen voor teamuitjes. Je gaat bijvoorbeeld een uur weg met een trainer en leert ook efoilen. Er is zeker een instructie hoe wat dan ook werkt, maar ze beweren dat je in dit uur absoluut jezelf op, bijvoorbeeld, je knieën kunt strijken. We raden je aan een kijkje te nemen bij Efoil institution Amsterdam. Voor de eerste efoil-les krijg je bovendien een kortingstarief, zodat je het zo snel mogelijk kunt proberen.

 

Related Posts

Comments

Stay Connected

0FansLike
2,941VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
spot_img

Recent Stories