Een gloednieuwe auto, hoe koop je die eigenlijk?

Uw auto's en vrachtwagen

moet na enkele jaren worden vervangen of wilt u een gloednieuw voertuig, maar wat moet u momenteel kiezen? Naast het feit dat er tegenwoordig verschillende soorten auto's en vrachtwagens in verschillende variaties worden aangeboden, zijn er ook verschillende manieren waarop u een auto kunt aanschaffen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​auto te kopen die niet direct van u is, maar het is nu ook mogelijk om een ​​auto en een vrachtwagen te huren. Bij het huren van een auto en vrachtwagen beëindig je de leaseovereenkomst voor een kortere of iets langere periode, waarna je redelijk en ook flexibel een auto ter beschikking krijgt. In deze blog vertellen we je veel meer over shortlease, dat zowel particulier als voor service veel gebruikt wordt!

Kies voor shortlease!

Met shortlease wordt er zeker altijd een auto voor u aangeboden. Samen met de dealer stelt u gemakkelijk en ook snel een veelzijdig contract op, waarna u voor korte tijd over een voertuig, bus of andere automobiel beschikt. In de overeenkomst worden de wensen uitgelegd en het gehele onderhoud van de auto is voor rekening van de verhuurder, zodat u alleen de benzinekosten zelf hoeft te betalen.

Vooral voor het MKB, startende ondernemers, zzp'ers en andere medewerkers van het bedrijfsleven is het ideaal om een ​​leaseauto te hebben. U kunt een voertuig voor een korte periode hebben en daarna gemakkelijk een reis van klant naar consument maken. Je beschikt over een nette auto en vrachtwagen en staat bovendien garant voor een correcte uitstraling naar de consument toe. Shortlease is echter niet alleen relevant voor de organisatie, shortlease biedt ook veel voordelen voor persoonlijke mensen!

De voordelen van shortlease exclusief

Korte lease biedt bovendien tal van voordelen voor exclusieve individuen. Met Mey shortlease persoonlijk rijdt u zorgeloos, financieel en flexibel. U heeft keuze uit 1300 verschillende auto's, waarna het voertuig binnen 1 dag voor de deur zou kunnen staan. Als particulier bent u alleen verantwoordelijk voor het gas, wat inhoudt dat het leasebedrijf al het onderhoud van het voertuig voorbereidt.

Het onderscheid tussen private lease en shortlease is dat je bij een persoonlijke leaseovereenkomst vaak voor langere tijd aan een contract bent gekoppeld, terwijl je bij shortlease het contract op elk moment kunt opzeggen — na 1 maand. Daarnaast heb je bij een persoonlijke korte lease zeker geen BKR, terwijl dit bij persoonlijke lease wel het geval is.

Bekijk of shortlease iets voor jou is en wat de voordelen zijn in je eentje, waarna je volgende week wellicht ook in een nieuwe auto rond kunt rijden!

 

Related Posts

Comments

Stay Connected

0FansLike
2,941VolgersVolg
0AbonneesAbonneer
spot_img

Recent Stories